„Rozmluvte se anglicky“

Mluvení a poslech
Mluvení a poslech
Čtení
Mluvení a poslech
Protažení

 

Naším cílem je pomoci vám zlepšit komunikační dovednosti v angličtině a zároveň zvýšit úroveň vaší slovní zásoby o 200 slov a výše. Usilovně na tom pracujeme a své kurzy neustále vylepšujeme o nové zkušenosti. 

Pracujeme se studenty, kteří

  • jsou věční začátečníci nebo mírně pokročilí
  • mají slovní zásobu 1200 až 2500 slov dle testu na: http://www.testlanguages.com/
  • se potřebují v angličtině rozmluvit
  • chtějí se učit anglicky „bez učení“, především používáním jazyka
  • mají chuť na sobě pracovat
  • chtějí poznávat nové věci a efektivní způsoby učení se angličtiny
  • zajímají se o témata osobního rozvoje
  • rádi se podělí o své životní zkušenosti, poznatky, koníčky s někým dalším

Bylo nám potěšením pracovat s motivovanými a nadšenými studenty, kteří k nám přicházeli, a se kterými jsme se během našich seminářů setkali. 

V minulosti jsme začínali pravidelnými konverzačními odpoledni, pak jsme organizovali víkendové semináře, během kterých studenti dělali ohromné pokroky.

Na pár měsíců jsme se odmlčeli, ale nezahálíme. Věnujeme se individuálním projektům a konzultacím, při kterých využíváme všechny zkušenosti z individuální výuky i skupinových seminářů. Můžeme se tak plně věnovat jednotlivcům, kteří mají skutečný zájem a kteří a chystají se angličtině intenzivně věnovat. 

V současnosti nechystáme žádný veřejný projekt pro skupiny. Nebráníme se však také organizaci seminářů při konkrétní poptávce. Neváhejte mi napsat, pokud byste měli nadšenou skupinu, která by se ráda věnovala angličtině 🙂

S ohlasů studentů:

Kurz Rozmluv se anglicky není jen kurz angličtiny. Je to i určitý druh terapie, která mně i dalším lidem pomohla odblokovat mnoho bloků spojených s angličtinou. Co tento kurz nabízí? Bezpečné prostředí! Relaxaci místo drilu! Terapii angličtinou! A v neposlední řadě naučení se angličtiny. U mě proběhla změna na více úrovních. Dlouho se zabývám osobním rozvojem. Pracuji na sobě. A tento kurz mě velmi posunul na mé cestě. Jela jsem na něj, protože jsem si chtěla užít společný čas se skvělými lidmi! Protože věřím autorovi kurzu a jeho schopnostem a tak mimoděk mě bavila představa, že se u toho rozmluvím anglicky. Učila jsem se angličtinu na základní, střední i vysoké škole. Po dvaceti letech odporu k drilu jsem byla stále na úrovni věčný mírně pokročilý. Teď cítím chuť pokračovat a mám prima nástroje. Díky tomu, že jsem byla otevřená čemukoli, co přijde v učení i odblokování se, udělala jsem veliký skok v aktivní slovní zásobě. Za víkend o téměř 500 slov. Zdá se to jako pohádka. Ale je to realita. A i ostatní se posunuli skokem na různých úrovních, od začátečníků po více pokročilé. Proto všem doporučuji, pokud se chcete naučit anglicky a mluvit, hurá na kurz Rozmluv se anglicky. Počítejte s tím, že se tam dějí zázraky! A také s tím, že se vám tam mohou otevřít různá osobní témata. Já jsem důkaz toho, že když seberete odvahu a šlápnete do toho, uděláte veliký skok!!! Angličtina se vám může stát po tomto kurzu návykovou! I

Ing. Pavlína Koubková 

 ZÁZNAMY Z USPOŘÁDANÝCH KURZŮ 

Praha leden 2018

Dobré ráno, já se ještě pořád vzpamatovávám z toho kurzu, dalo mi to tak moc! A stále dává. Jsem Vám oboum moc vděčná za otevření nového pohledu na jazyk, jak se ho učit žít a vnímat slova ve zvucích, které pro mě byly mnohdy jen těžko zachytitelné. Zajímavé je, že u sebe pozoruji hodně to, že mi teď často naskočí anglické slovo dřív než české. Asi jsem byla v nějakém z minulých životů bytost žijící v anglicky mluvící zemi a mozek v tom má teď nepořádek, Haha… I just joking ? maybe…

Každopádně jsem chtěla říct thank you so much and I’m so grateful to you and Olga for the really rewarding experience with language!

Černá hora únor 2018

Ahoj, moc zdravím. Byl to pro mě velice plodný víkend. Moc příjemné setkání s příjemnými a moc zajímavými lidmi. Je super vědět jaký má člověk potenciál a že nic není nemožné. Jsme to jen my sami, kdo si dáváme nesmyslné hranice a nevěříme si.

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match