Víte, proč ráda učím individuální studenty? Protože k nim mohu přistoupit tak, abych mohla zohlednit jejich zájmy a osobnost a lépe tak můžu zacílit pro ně relevantní obsah. Je to trochu jiná práce, když pracujete se skupinou a hledáte společný průnik tématy u celé skupiny tak, aby to bylo dostatečně zajímavé. U skupin naproti individuálním lekcím fungují týmové energie, které podporují učení a které hodiny angličtiny dělají trochu rozmanitější a dynamičtější.

Nicméně u studentů, kteří se chtějí naučit co možná nejrychleji, kteří potřebují prolomit strach mluvit a vyjadřovat se, mám ráda individuální lekce. Individuální lekce dávají prostor vést studenty jemně k tématům, která je osobně zajímají, která naplňují jejich život a která jim dávají smysl. Odtud se odvíjí také pro ně relevantní slovní zásoba přes obsah, který je baví.

Přes tyto zájmy, zaměřený obsah a citlivou pozornost k jedinci se přirozené otevírá schopnost mluvit anglicky bez zábran.

Pamatujte tedy na relevantní obsah a k tomu relevantní úroveň. Hledejte tedy materiály, které odpovídají vaší úrovni a postupně, jak se budete zlepšovat, úroveň zvyšujte.

 

Aby se vám angličtina dobře učila, měla by mít OBSAH. Je na vás, jestli si vyberete obsah přes pohádky, které vám přijdou srozumitelnější nebo přes anglické seriály, které rádi sledujete v češtině. Nebo se ponoříte do článků o módě, o fotografii, protože módu „žerete“ a fotografie vás živí?

Vyberte si obsah, který vás baví, uvidíte, jak moc snadněji a s větším zápalem se vám bude učit. 

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match