TROJMEZNÁ 1364 m

 

trojmezna-i-kopie

 

Trojmezná je vrchol, který se nachází mezi Třístoličníkem a Plechým. Je to krátká hřebenovka, kterou jsem si prošla s klidem. Kousek od vrcholu je bod, ve kterém se sbíhají hranice tří zemí: ČR, Rakouska a Německa. Možná i proto mi neustále běžela hlavou myšlenka: tři území, tři směry, VŽDYCKY MÁME VOLBU.

trojmezna-iii

Je na nás, kterým směrem vykročíme, je na nás, jak se rozhodneme žít a myslet. Chceme to vzdát a vrátit se? Chceme zamrznout a nehnout se z místa? Nebo se rozhodneme zvolit variantu posunu – jít dál, objevovat nové, rozvíjet své schopnosti, postavit se překážkám?

____________________________________________________

Tak to je i s cizím jazykem. Nyní máte přehled o nástrojích a možnostech a je třeba se ještě jednou rozhodnout. Opravdově, protože pak už bude následovat AKCE A PRVNÍ KROKY.

Co uděláte?

  • Vzdáte to. Řeknete si jako už po stodvacáté, že ještě není ten správný čas a opět to odsunete.
  • Zkusíte to. Zkusit znamená zkusit. Neznamená to udělat nebo zvládnout. Zkusit znamená, že možná to vyjde, možná ne. Je to mentální past. Taková úvaha vás může lehce znovu stáhnout do kruhu věčného začátečníka. Kolikrát jste to již zkoušeli? Není konečně čas si říct: „Tentokrát to dám“?

trojmezna-v

  • Jdu do toho. Slyšíte ten rozdíl? Vnímáte za tím rozhodnutím skutečné rozhodnutí? To je ten bod, kam je třeba se dostat, abyste mohli začít stoupat po žebříčku k úspěchu.

 

 

 

 

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match