Toto úterý proběhla v tomto roce poslední ANGLIČTINA PROŽITKEM. K mé radosti přišli noví studenti, kteří se rozhodli, že s námi zkusí prožít anglické odpoledne a na chvíli se zastavit v předvánočním ruchu.

kolaz-iii-kopie

Tři hodiny uplynuly neuvěřitelně rychle. Což je dobrá známka toho, že všichni se dobře „bavili“. Anglicky samozřejmě:-) Přišli i noví lidé, kteří nějakou dobu otáleli, protože se báli, že jejich angličtina na to nestačí. Nemusíte se bát. Většina lidí si jen zbytečně dělá starosti s tím, že jejich slovní zásoba je limitující. Není. Protože máme ruce, nohy, kreativní myšlení, které nám umožní některá slovíčka opsat. Občas můžeme sáhnout v rychlosti po rychlém slovníku v mobilu. A co je nejdůležitější – podpora ostatních. Podpora skupiny, která se chce naučit anglicky stejně jako vy. Řeší podobné obavy z angličtiny a podobně se učí uvolnit v konverzaci.

Podporou jsme také my – Zdeněk a já, vybíráme moc zajímavá témata. Na tématech však nelpíme, protože jak jsme zjistili, studenti si přirozeně vybírají témata sami. Někdy v průběhu konverzace zjistí, že mají podobné zájmy, někdy mají rozdílné zájmy, kterými se navzájem inspirují. A když náhodou se společná nitka rozhovoru na chvilku vytratí, vždy je k dispozici podpůrná otázka, které jsme pro tyto případy se Zdeňkem připravili.

I my se rádi inspirujeme, takže i my prožíváme anglické odpoledne se všemi zúčastněnými a zapojujeme se do rozhovorů. Také jsme tam pro případy jakýchkoli otázek ohledně slovní zásoby, gramatiky. Rádi s vámi také prokonzultujeme, jakým způsobem se nejlépe učit, aby vás angličtina bavila a především přinášela rychlé výsledky. Samozřejmě v angličtině:-)

Nebojte se tedy mezi nás přijít. Tento rok to už nestihnete, ale od nového roku zase startujeme a to každé první úterý v měsíci.

První termín v novém roce je úterý 3.1.2017, 16.00 – 19.00.

Aktualizované informace najdete na:

https://cizijazykzatrimesice.cz/anglictina-prozitkem/

Error: Please enter a valid email address

Error: Invalid email

Error: Please enter your first name

Error: Please enter your last name

Error: Please enter a username

Error: Please enter a password

Error: Please confirm your password

Error: Password and password confirmation do not match